Web Analytics
scris luni, 07.08.2023

Paramedic SMURD, acuzat că a pipăit o pacientă în drum spre spital

Un paramedic SMURD este acuzat că a pipăit o pacientă imobilizată în autospeciala cu care o ducea spre spital. Acesta a fost reținut. Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală și alterarea sistemelor informatice.

Paramedic SMURD, acuzat că a pipăit o pacientă în drum spre spital

Citește și: Rareș, tânărul diagnosticat cu leucemie la Neversea, a murit

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 49 de ani este acuzat că a avut un comportament indecent față de femeia de 35 de ani, care fusese preluată de acasă și transportată la Spitalul Elias. La un moment dat, paramedicul a început să o pipăie pe pacientă. La spital, după ce și-a revenit, femeia le-a povestit tuturor cele întâmplate. Nimeni nu a crezut-o, însă, pentru că imaginile surprinse de sistemul de supraveghere din interiorul autospecialei SMURD fuseseră șterse chiar de agresor.

Citește și: Un medic oncolog și-a ucis copilul și apoi s-a sinucis

„S-a reținut că la data de 08.06.2023, inculpatul, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a profitat de faptul că persoana vătămată majoră, pacientă în transport către o unitate spitalicească, se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința și a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală. De asemenea, pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienţi, inculpatul a șters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrităţii și disponibilității acestora”, au transmis reprezentanții DIICOT. Tribunalului Militar București a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *