Paradise Lost va concerta la Posada 2022

de | 28.04.2022 12:12 | Actualitate, Cultura, Home

Restartat anul trecut, după ce în 2020 a fost organizat simbolic la o terasă din București, Festivalul-concurs de muzică ”Posada Rock” își continuă periplul început acum 36 de ani și se va desfășura la Câmpulung în perioada 2-4 septembrie. Ca de obicei în perioada recentă, manifestarea va fi găzduită de Stadionul Municipal.

Se cunosc deja două capete de afiș care vor concerta la ediția din acest an, acestea fiind The Haunted, grup suedez, și trupa britanică Paradise Lost, o prezență legendară a muzicii rock.
Și Stonebird Festival de la Corbii de Piatră se va desfășura în acest an în formatul obișnuit, în perioada 12-14 august. Printre trupele care vor urca pe scenă se vor afla Phoenix, Iris, Cargo și Bucovina.
C.I.B.

Citește și Corbeniul se umple de rockeri! Începe Poienari Archangels Fest

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed