Web Analytics
scris marți, 19.01.2021

„Până la congres, eu sunt preşedintele PNL” – Orban, replică pentru rivalii care i-au cerut demisia

Ludovic Orban a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că până la următorul congres el rămâne preşedintele PNL. Afirmaţia vine în contextul în care jurnaliştii l-au întrebat dacă va demisiona în urma criticilor venite din partea prim-vicepreşedintelui Rareş Bogdan şi a secretarului general al PNL, Robert Sighiartău.

„Până la congres, eu sunt preşedintele PNL” – Orban, replică pentru rivalii care i-au cerut demisia

Citește și: Câți bani primesc cadrele medicale care muncesc în campania de vaccinare împotriva COVID-19

„Preşedintele PNL este ales de congres. PNL a avut un congres în iunie 2017 şi va avea un congres în cursul acestui an. Până la acest congres eu sunt preşedinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat voi anunţa public acest lucru. Repet, cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale partidului şi eu acolo discut cu colegii mei, nu în spaţiul public”, a afirmat Ludovic Orban.

Citește și: Se pune ordine la emigrări. La Mioveni, părinții care pleacă la muncă înstrăinătate anunță la Primărie

Totodată, fostul premier a precizat că nu are obiceiul să polemize cu colegii săi de partid în public.

„În calitate de preşedinte al PNL, obligaţia mea este să asigur coeziunea partidului. Obligaţia mea este să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie şi cred că cetăţenii români aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă o organizare eficientă în bătălia cu pandemia, de asemenea aşteaptă de la noi o reluare rapidă a creşterii economice care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român. Orice am de discutat, discut în interiorul PNL”, a conchis şeful liberalilor.

Citește mai departe pe epochtimes-romania.ro, parte a rețelei de știri naționale Presshub

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită