Web Analytics

(P) RadicStar continuă expansiunea! Un nou magazin deschis în Pitești

de | 1.11.2021 22:19 | Actualitate, Economie

Producătorul argeșean RADIC STAR, unul dintre cei mai importanti jucători de pe piața producției de carne și preparate din carne din regiune, a inaugurat luni, 01 noiembrie a.c., cel de-al 8-lea magazin, continuând astfel extinderea rețelei de magazine proprii.

CITEȘTE ȘI: Au început înscrierile pentru workshop-ul „Tratamentul minorului în sistemul judiciar românesc”

RADIC STAR dorește să aducă produsele sale mai aproape de clienți săi! Noul magazin inaugurat este situat în cartierul Prundu, zona Depou CFR. În ceea ce privește selecția de produse pe care o veți regăsi,este una variată, iar punctul forte îl reprezintă faptul că toate produsele cormercializate sunt fabricate în Argeș.
Despre companie
RadicStar aduce bunătăți din carne pe masa argeșenilor încă din anul 1993. Treptat, gama de produse s-a îmbogățit, ajungând în prezent la peste 100 de sortimente, pentru toate gusturile. Zilnic, sunt produse peste 30 de tone de preparate din carne, care se distribuie în șapte județe, respectiv Argeș, Dâmbovița, Prahova, Vâlcea, Teleorman, Olt, Dolj și în municipiul București. În „meniul” sub marca brandului argeșean, gurmanzii pot găsi materie primă pentru orice rețetă culinară, pentru orice evenimet: afumături, carne tocată, carne proaspătă de porc sau de oaie, cârnați, mezeluri reunite sub diferite game, preparate din pui sau porc, preparate pentru grill și specialități. Acestea se găsesc atât în marile lanțuri de supermarketuri, cât și în magazinele proprii din Pitești (Piața Trivale, Piața Ceair, str. Exercițiu, Piața Găvana), Ștefănești și București, Piața Obor, Mioveni.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii