(P) LANDMARK TOWER – definiția confortului rezidențial din Pitești!

de | 5.09.2021 | Actualitate, Economie, Home

Prin amplasare, prin facilitățile oferite, prin calitatea materialelor și a execuției, proiectul rezidențial Landmark Tower dorește să depășească așteptările clienților săi și să fie un cămin modern la cele mai înalte standarde.


Totul este conceput în cele mai mici detalii pentru a crea un echilibru între eleganță, confort și sigurantă. Prețurile pornesc de la 950 euro/mp.

CITEȘTE ȘI: S-au împlinit doi ani de la inaugurarea primului spital construit de la zero după decembrie ’89

Proiectul se dezvoltă în zona de est a Piteștului, fiind de altfel cea mai nouă și una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din municipiu. De asemenea, proiectul este construit cu responsabilitate față de mediul înconjurător.
Landmark Tower este un proiect imobiliar nou care continuă tradiția dezvoltatorului de a realiza proiecte unice, la standarde occidentale, cu materiale de cea mai înaltă calitate.


Experiența, transparența privind etapele construcției, specializarea echipelor conduse de specialiști în domeniul construcțiilor, respectarea tuturor normelor legale în domeniu sunt elemente care vorbesc despre implicare și seriozitate. Dezvoltarea proiectului Landmark Tower se bazează pe o viziune fără compromisuri și promite liniște, confort, siguranță și o amplasare excelență față de zona centrală a Piteștiului, la doar 5 minute distanță.
Ansamblul rezidențial este situat pe strada Depozitelor si va cuprinde un bloc, cu o singură scară, însumând un număr de 80 de apartamente prevăzute cu locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

 

CONTACT:

Adresa: Strada Depozitelor 3, Pitești, Argeș, România
Tel.: 0729-77-66-55
e-mail: vanzari@landmarktower.ro

www.landmarktower.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea
Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea

Polițiștii Serviciului rutier au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident în comuna Milcoiu, Drumul național 7, kilometrul 156, la limita cu județul Argeș. Din primele date se pare că în accident este implicat un autoturism și un tir. Din păcate, șoferul...

Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani
Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani

Sărbătoarea Sfântului Andrei are o semnificație aparte pentru toți românii. Un micuț român, pe nume Andrei, care la aproape 3 anișori este un admirator înfocat al polițiștilor, a fost astăzi vizitat de polițiștii argeșeni. Cel mai mult el s-a bucurat de prezența...

Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea
Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea

60 de militari, 16 ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Argeș, 16 ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 15 salvatori montani și reprezentanți ai Poliției Locale Pitești vor participa la ceremonia militară ce va fi organizată cu...