Web Analytics

(P) LANDMARK TOWER – definiția confortului rezidențial din Pitești!

de | 5.09.2021 21:18 | Actualitate, Economie

Prin amplasare, prin facilitățile oferite, prin calitatea materialelor și a execuției, proiectul rezidențial Landmark Tower dorește să depășească așteptările clienților săi și să fie un cămin modern la cele mai înalte standarde.


Totul este conceput în cele mai mici detalii pentru a crea un echilibru între eleganță, confort și sigurantă. Prețurile pornesc de la 950 euro/mp.

CITEȘTE ȘI: S-au împlinit doi ani de la inaugurarea primului spital construit de la zero după decembrie ’89

Proiectul se dezvoltă în zona de est a Piteștului, fiind de altfel cea mai nouă și una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din municipiu. De asemenea, proiectul este construit cu responsabilitate față de mediul înconjurător.
Landmark Tower este un proiect imobiliar nou care continuă tradiția dezvoltatorului de a realiza proiecte unice, la standarde occidentale, cu materiale de cea mai înaltă calitate.


Experiența, transparența privind etapele construcției, specializarea echipelor conduse de specialiști în domeniul construcțiilor, respectarea tuturor normelor legale în domeniu sunt elemente care vorbesc despre implicare și seriozitate. Dezvoltarea proiectului Landmark Tower se bazează pe o viziune fără compromisuri și promite liniște, confort, siguranță și o amplasare excelență față de zona centrală a Piteștiului, la doar 5 minute distanță.
Ansamblul rezidențial este situat pe strada Depozitelor si va cuprinde un bloc, cu o singură scară, însumând un număr de 80 de apartamente prevăzute cu locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

 

CONTACT:

Adresa: Strada Depozitelor 3, Pitești, Argeș, România
Tel.: 0729-77-66-55
e-mail: vanzari@landmarktower.ro

www.landmarktower.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii