(P) INTENS PREST – 30 de ani de proiecte durabile în construcții civile, industriale și căi ferate

de | 26.06.2021 17:42 | Actualitate, Economie

SC Intens Prest SRL este o companie din judeţul Argeş care activează pe piața construcţiilor atât la nivel local, cât şi la nivel național.

► Împlinim 30 de ani de activitate, timp în care ne-am extins independent, dezvoltând proiecte durabile şi investind constant în calitate. Am pus mereu pe primul loc clientul şi am devenit astfel un partener de încredere.

► Am pornit la drum în domeniul lucrărilor de căi ferate, dar am urmărit întodeauna obiectivul de a oferi soluţii complete pentru domeniul construcţiilor. Fiindcă am investit în oameni, şi nu doar în angajaţi, ne-am format o echipă dinamică, puternică şi cu experienţă.
► Preţuim calitatea şi de aceea am folosit mereu tehnologii de top în procesele de producţie şi construcţie. Suntem calificaţi Allcert (Certificate ISO 14001, ISO 9001 şi OHSAS 18001) şi deţinem licenţe de exploatare a resurselor minerale pentru 460 ha teren în comunele Călineşti şi Răteşti, judeţul Argeş.

► Datorită profesionalismului şi seriozităţii cu care tratăm fiecare proiect, am reușit să ne clădim un renume solid.

ACTIVITĂŢI

 

► Balastierele Udeni și Rătești

Ne ocupăm cu exploatarea agregatelor minerale din 1991, când am inaugurat balastiera Cătanele. Putem spune că, după 30 de ani de experienţă, reuşim să oferim rezultate solide. Balastierele sunt dotate cu echipamente moderne. Pentru balastiera din satul Udeni, comuna Călineşti, deţinem o licenţă de exploatare pe o suprafaţă totală de 90 ha. Balastiera are o capacitate de sortare de 80 m3 /h şi este capabilă să ofere o varietate mare de produse: agregate minerale naturale, sorturile: 0/4, 0/8, 8/16, 16/32 şi refuz ciur și agregate minerale naturale concasate, sorturile: 0/4, 4/8, 8/16, 16/32;Balastiera Rătești a fost inaugurată în anul 2008. Pentru aceasta, Intens Prest deţine trei licenţe de exploatare pe o suprafaţă totală de 370 ha. Balastiera are o capacitate de sortare de 100m3/h. Staţia produce agregate minerale naturale, sorturile 0/4, 4/8, 8/16, 16/32.

 

► Construcţii, reparaţii şi mentenanţă linii de cale ferată

În 1991 am pornit la drum în domeniul construcţiilor, reparaţiilor şi întreţinerilor de linii de cale ferată, iar în cei 30 de ani de activitate am acumulat o experienţă vastă. Ştim cât de mult contează precizia în acest domeniu. În lucrările pe care le executăm, fiecare aspect e important. Numai așa reuşim să construim proiecte sigure, care satisfac toate cerinţele clientului. Intens Prest este autorizată AFER şi deţine toate agrementele pentru a realiza diferite activităţi complexe precum:

 

– Construcţii de linii noi de cale ferată;
– Reparaţii capitale la pasaje de linii de căi ferate cu dale din beton armat şi dale elastice de tip Strail;
– Subversări de linii de cale ferată;
– Reparaţii capitale la linii de cale ferată, aparate de cale, duble joncţiuni şi bretele;
– Întreţineri de linii de cale ferată;
– Montare cântare de cale ferată;

 

De-a lungul activităţii noastre am executat lucrări de difertite grade de complexitate şi dimensiuni, devenind un PARTENER DE ÎNCREDERE pentru clienții şi colaboratorii noştri: OMV Petrom- Rafinăria Arpechim, Piteşti; Holcim România SA – Câmpulung, Argeş; SC Carmeuse Holding SRL – Câmpulung, Argeş; SC Conlog Dezvoltare Imobiliară şi consiliere logistică Argeş; Steel Construct SRL – Craiova; Chirulli Andrea SRL – Staţie CF Topoloveni; Alphine Bau GMBH Austria –Mogoşoaia; Consiliul Judeţean Timişioara – Drumuri judeţene; SC VICEXPERT Vâlcea; OMV Petrom – Rafinăria Petrobrazi, Ploieşti; Holcim România SA – Progresul, Bucureşti; BAT Bascov – Argeş; SC Adidana SRL – Piteşti, Argeş; SNCF CFR Călători – Regionala CF Craiova – Depoul Locomotive Piteşti; Primăria Bascov; SC Bamesa Oţel SA; Sucursala CREIR CF Galaţi; CFR SA – Sucursala Regională Timişoara;

 

► Staţie de betoane

La Intens Prest avem certitudinea că betonul produs de noi oferă rezultate optime, deoarece avem control în toate etapele de producţie: de la bun început, când alegem materialele din care este realizat amestecul, până în momentul când produsul finit este turnat. Staţia de betoane Intens Prest este situată în oraşul Ştefăneşti, str. Sticlelor nr. 102 (lângă barajul Prundu). Echipată cu tehnologie Liebherr (Germania), aceasta este complet automatizată, fapt ce asigură un control superior al calităţii şi o accelerare a procesului de producţie. În incinta staţiei de betoane se află laboratorul autorizat, de gradul II. De aici urmărim calitatea producerii betonului şi avem grijă ca toate exigenţele să fie atinse.

► Prefabricate din beton

 

La Intens Prest credem în proiecte de durată. De aceea prefabricatele din beton oferite de noi respectă standardele de calitate şi cerinţele clientului. Atenţia cu care realizăm produsele noastre şi testele de rezistenţă la care le supunem oferă siguranţa,exactitatea şi stabilitatea proiectelor de infrastructură, construcţii civile şi industriale. Hala de prefabricate din beton a fost inaugurată în ianuarie 2015 şi am început cu producţia de dale de cale ferată pentru pasaje de trecere la nivel. Din februarie 2015 producem elemente de cămine de vizitare pentru canalizări şi tuburi. În prezent, oferta noastră cuprinde o gamă variată de produse standard iar la cererea clientului putem produce orice tip de prefabricate.

► Construcţii civile şi industriale

Mereu avem ca ţintă pentru toate proiectele noastre durabilitatea şi eficienţa. Credem că un lucru bine făcut se obţine cu servicii de calitate şi cu dedicare, Valorile după care ne ghidăm sunt susţinute de capacitatea noastră tehnică şi de o echipă de specialişti, ce vor asigura fluenţa şi stabilitatea în toate etapele unei construcţii. Intens Prest a pornit activitatea în construcţii în 1993 şi în totacest timp am realizat peste 16.000 mp în domeniul civil şi peste 80.000 mp în domeniul industrial. Construim proiecte complexe la standarde înalte, fie că e vorba de lucrări civile, industriale sau agricole, de reabilitări sau de amenajări.

 

CONTACT

Sediu birouri – Intens Prest SRL
Strada Lânăriei Noua 6, Piteşti,
Argeş
E-mail contracte și oferte:
stefan.tiberie@intensprest.ro
Telefon: 0747.492.359

www.intensprest.ro

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii