Web Analytics

(P) AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! SUPERMARKET JAM – UN NOU MAGAZIN ÎN ȘTEFĂNEȘTI!

de | 26.08.2020 13:05 | Economie

A început numărătoarea inversă până la deschiderea noului magazin Jam din orașul Ștefănești, situat pe Șoseaua București-Pitești la kilometrul 110.
Din anul 2001, unul dintre principalele obiective ale companiei este sa ofere consumatorilor servicii și produse de calitate la cele mai înalte standarde si prețuri pentru orice buzunar.

În urmă cu aproximativ 19 ani, Supermarket Jam deschidea porțile primului său magazin și încă de atunci, omul de afaceri Liviu Ionică, proprietarul rețelei, a avut o filosofie de business foarte clară: „politica pașilor mărunți”. Iar acest lucru s-a tradus în primul rând printr-o strategie clară, în care expansiunea s-a făcut întotdeauna calculat. „Scopul nostru a fost ca an de an să fim pe plus și să avem o creștere sănătoasă. Și un aspect care a cântărit în atingerea acestui target a fost faptul că ne-am extins în principal în locații proprii. Astfel, chiar dacă ritmul de extindere a fost mai lent, acest lucru ne-a ajutat să putem avea o politică comercială competitivă”, explică Liviu Ionică.

Astăzi, retailerul autentic argeșean operează șase magazine în județul Argeș, în orașele Pitești și Topoloveni, iar mâine va fi inaugurat cel de-al șaptelea magazin din județ, localizat în orașul Ștefănești pe Șoseaua București-Pitești. Nici de data aceasta Liviu Ionică nu a făcut excepție de la regulă și a cumpărat spațiul în care funcționează noul magazin.

SUPERMARKET JAM – UN BRAND 100% ROMÂNESC!

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii