(P) AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! NU RATAȚI MAREA DESCHIDERE A RESTAURANTULUI AYO

de | 23.07.2021 15:25 | Actualitate, Economie, Home

Te invităm alături de noi, vineri, 23 iulie 2021, începând cu ora 18:00 să scriem împreună prima pagină din povestea noului Restaurant AYO din orașul Mioveni.

Am pregătit un concept diferit, un meniu complet, acompaniat de o gamă variată de băuturi și o echipă tânâră, entuziastă și motivată pentru a vă oferi servicii de o înaltă calitate.
Ne dorim să facem lucrurile ușor diferit, fără a vrea să impresionăm, ci să vă oferim noi experiențe culinare, dar, mai ales, de… stare.


Vom întâmpina oaspeții cu un Prosecco rece 🥂 iar pentru menținerea bunei dispoziții atmosfera va fi asigurată de muzica unui DJ.
Potrivit pentru o evadare la sfârșit de săptămână, dar și pentru evadarea de cotidian, Restaurantul AYO nu este doar un restaurant cu fine dining, pentru că aici nu veţi găsi doar servicii de înaltă calitate, ci veți regăsi un brand. Este localul în care se va scrie o nouă poveste alături de familie și prieteni, într-un stil aparte și o servire ireproșabilă alături de un meniu aparte pregătit de chefi cu experiență.

 

 

Restaurantul AYO își propune a fi o carte de vizită și o recomandare pentru locuitorii din Mioveni și nu numai, care doresc să savureze un preparat a la carte sau să se delecteze cu un pahar de vin bun, și asta pentru că acest nou concept de restaurant este cea mai nouă destinație în materie de high-class entertainment din orașul Mioveni.
Așadar, vă invităm să vă petreceți zilele și serile într-o atmosferă de relaxare, într-un spațiu elegant și distinct!

 

Ne găsiți în Mioveni, pe bulevardul Dacia, bloc S3, parter.
Pentru informații și rezervări puteți suna la telefon: 0755.078.888

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Acest articol este despre: ayo,fine dining,mioveni,restaurant

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...