Organizatorii Untold şi Neversea îi premiază pe pacienţii vindecaţi de COVID care donează plasmă

de | 17.08.2020 10:57 | Actualitate

Pacienţii vindecaţi de COVID-19 care donează plasmă primesc un bilet de o zi la Festivalurile Untold şi Neversea de anul viitor.

Organizatorii celor două festivaluri de muzică, Untold şi Neversea, încurajează pacienţii vindecaţi de COVID-19 să doneze plasmă pentru a salva vieţile celor care sunt în stare critică în secţiile de ATI. Donarea de plasmă se poate face şi în cadrul caravanei Blood Network care se desfăşoară în mai multe oraşe din România până în 13 septembrie.

“Cei care vor veni să doneze plasmă în centre fixe din ţară vor primi, la alegere, un bilet de o zi la Untold sau Neversea 2021”, au anunţat organizatorii. În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea unui lanţ de supermarket-uri câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din ţară. “Sistemul medical se confruntă în acest moment cu o lipsă acută de sânge, dar şi cu un număr foarte mic al donatorilor de plasmă – foşti pacienţi COVID -19“, au explicat organizatorii celor două festivaluri. Donarea de plasmă în cadrul caravanei Blood Network se face doar prin programare telefonică pentru centrele de transfuzii din Bucureşti, Timişoara, Craiova, Oradea, Târgu Mureş, Braşov, Ploieşti şi Iaşi.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii