Web Analytics

Organizația PNL Bascov are un nou Birou Politic Local! Cătălin Andrei – noul președinte interimar

de | 13.07.2021 22:43 | Actualitate, Politica si Administratie

Organizația PNL Bascov are un Birou Politic Local, ales în urma adunării generale a organizației, din data de 3 iulie.

Luni, 12 iulie, a avut loc prima ședință a noului birou în cadrul căreia a fost realizată o analiză a situației politico-administrative locale, au fost prezentate puncte de vedere privind dezvoltarea organizației și au fost votați și validați delegații pentru Comitetul de coordonare județean al PNL Argeș, din data de 24 iulie.

 

 

CITEȘTE ȘI: Au furat 30.000 de lei dintr-o locuință din Curtea de Argeș și au fost reținuți

 

 

Totodată, prin votul unanim al membrilor prezenți la ședință, Cătălin Andrei – președintele COAL Arges, a fost ales și președinte interimar al organizației PNL Bascov, până la organizarea unei noi adunări generale.
De asemenea, noul Birou Local al PNL Bascov, alături de consilierii locali liberali și de viceprimarul PNL are obligația să functioneze ca o echipă și să prezinte bascovenilor un program politico-administrativ coerent și serios, construit pe principii de dreapta.

Președintele PNL Argeș, domnul Adrian Miuțescu a transmis un mesaj prin care felicită noua echipă și o asigură de întreaga sa susținere în viitoarele proiecte politice și administrative
„Acum, PNL Bascov are nevoie de stabilitate, de asigurarea unui echilibru între diferitele forme de opinie din cadrul organizației și mai mult ca oricând are nevoie să strângă rândurile în vederea viitoarelor provocări electorale. Doar in echipă suntem puternici!” – este mesajul transmis de reprezentanții noii structuri de conducere.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii