Web Analytics
scris duminică, 29.05.2022

Ordinul European al Cavalerilor Vinului, la Pitești

Cavalerii vinului, paradă călare în centrul Piteștiului. Sâmbătă, 28 mai, la Pitești s-a desfășurat Ceremonia de acreditare a noilor membri ai Ordinului European al Cavalerilor Vinului, un eveniment la care OEVE Legatul Pitești aniversează 13 ani de la înființare.

Ordinul European al Cavalerilor Vinului, la Pitești

Între 16:00-16:30 a fost o paradă în formaţie pe traseul Piața Vasile Milea – Primăria Pitești, pe bulevardul pietonal. Cavalerii călare au fost însoţiţi de fanfară.

Cavalerii au fost întâmpinați de cãtre oficialitățile Primăriei Municipiului Pitești. Apoi a avut loc ceremonia de acreditare a noilor membri în Sala de Consiliu a municipalității, între 16:45-17:45.

„Am primit cu bucurie reprezentanții Ordinului European al Cavalerilor Vinului care reunește producători de vin preocupaţi de ajutorarea semenilor, dar şi de promovarea vinului de calitate. Piteștiul și împrejurimile sale reprezintă o enclavă regională în ce priveşte producţia de vin și apreciem producătorii care-şi desfăşoară activitatea în această zonă. Ne-am dori să vedem, pe lângă degustări, concursuri locale între producătorii de vin, evenimente care să contribuie la promovarea vinurilor și zonei. Este o provocare pe care le-am lansat-o! Felicitări pentru activitate, felicitări și succes noilor membri pe care îi vor avea începând de astăzi (sâmbătă, 28 mai, n. red.)!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *