Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Opt autobuze noi vor circula în Moșoaia și Căteasca

Opt autobuze noi și moderne au fost achiziționate de Publitrans din fondurile proprii, în valoare totală de 4.498.740 lei.

Opt autobuze noi vor circula în Moșoaia și Căteasca

Noile autobuze au 6 și, respectiv, 8 metri, norma de poluare Euro VI, sisteme de climatizare și informare călători, camere de supraveghere video și sunt adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități. Numărul total al locurilor disponibile pentru autobuzul de 6 metri este 23, dintre care 11 sunt pe scaune. În autobuzul de 8 metri sunt 59 de locuri disponibile, dintre care 23 – pe scaune.

Citește și Campionat de Jiu-Jitsu, la Pitești Arena. Peste 800 de sportivi din toată țara

„Această achiziție a fost necesară pentru ca operatorul regional să poată onora angajamentele privind asigurarea transportului public de persoane pe raza administrativ teritorială a comunelor Moșoaia și Căteasca, recent înscrise în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești (ADITPP). Totodată, se va asigura transportul locuitorilor din Izvorani, așa cum operatorul s-a angajat prin Contractul de servicii.

După efectuarea testelor și a recepției finale și după îndeplinirea procedurilor legale de punere în circulație, care includ amenajarea și semnalizarea corespunzătoare a stațiilor de încărcare și debarcare călători ce urmează a fi realizate de către autoritățile locale din Moșoaia și Căteasca, cererea de transport a locuitorilor celor două comune și a celor din orașul Ștefănești va fi, în cel mai scurt timp, satisfăcută pe deplin”, a transmis Primăria Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *