Web Analytics

Bărbatul care a furat mașina unui taximetrist a fost trimis în judecată

de | 7.11.2019 13:14 | Actualitate

Un bărbat din Mărăcineni, fără o locuință stabilă, a fost trimis în judecată după ce a furat un taxi și a condus mașina fără a deține permis. S-a întâmplat în noaptea de 10 spre 11 octombrie, în zona Autogării Nord din Pitești. Omul străzii, în vârstă de 31 de ani, ar fi sustras maşina profitând de neatenţia conducătorului auto care a lăsat motorul în funcţiune şi autoturismul neasigurat după ce a coborât din maşină. 

Reaminitim că cel în cauză a fost depistat în flagrant de către polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, transmite IPJ Argeș într-un comunicat. Hoţul a gonit cu taximetriştii pe urmele sale şi a ajuns la Băbana, unde a fost blocat în trafic de un echipaj al poliţiei. Din mașina furată n-au dispărut lucruri.  Mai multe informații, aici.

Inițial, pe numele suspectului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Miercuri, 6 noiembrie, cercetările în acest dosar au fost finalizate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără drept a unui autoturism.

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii