Web Analytics

Oficial! Argeș Mall e pregătit să-și deschidă porțile

de | 4.04.2024 13:18 | Actualitate, Economie, Home

Am fost anunțați, din nou, oficial, că Argeș Mall, cel mai mare și mai modern centru comercial din județ, situat în zona cartierului Tudor Vladimirescu din Pitești, este pregătit să-și deschidă porțile.

Citește și: Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județ, își deschide porțile pe 25 aprilie

Evenimentul oficial va fi organizat, așa cum am mai informat, joi, 25 aprilie, la ora 8:30. Publicul larg va avea acces începând cu ora 10.

Prime Kapital – dezvoltator şi investitor pe piaţa imobiliară din Europa Centrală şi de Est – va deschide, așadar, pe 25 aprilie, Argeş Mall.

Cu o suprafaţă construită de peste 77.000 mp, desfăşurată pe două etaje şi cu aproximativ 2.000 de locuri de parcare, centrul comercial cuprinde branduri de fashion, un hipermarket Carrefour modern, un loc de joacă de peste 600 mp, o sală de fitness de aproximativ 1.000 mp, food court cu grădină interioară de peste 3.500 mp şi cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri, precum şi o terasă exterioară cu peste 250 de locuri, cu panoramă către Lacul Prundu – se arată într-un comunicat de presă.

Pietonii circulă deja pe noua pasarelă

Argeş Mall este un proiect de regenerare urbană, prin reconversia unei zone industriale de aproximativ 13 hectare din sudul Piteştiului într-un proiect comercial complex, care include un parc generos de-a lungul străzii Târgul din Vale şi o pasarelă pietonală (pe care oamenii circulă deja) şi auto care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de restul oraşului.

Valoarea investiţiei în centrul comercial ajunge la peste 100 milioane de euro, din care 8 milioane de euro reprezintă investiţia în infrastructură.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *