Web Analytics

OAMGMAMR Argeș – DIN SOLIDARITATE, VOLUNTARI PENTRU SĂNĂTATE! Estera STĂMOIU: ,,Din inimă, MULȚUMESC!”

de | 16.02.2022 12:46 | Actualitate

Recent, Ordinul Asistenților Medicali Argeș s-a angajat într-o nouă misiune de solidaritate pentru sănătatea argeșeană. A fost de ajuns un singur apel lansat de către Direcția de Sănătate Publică Argeș către cei care pot și doresc să devină voluntari pentru efectuarea anchetelor epidemiologice.
Urmare a respectivului apel, echipa Ordinului Asistenților Medicali Argeș ;i-a unit forțele venind în sprijinul comunității argeșene.

Citește și: Directorul Sorin Sorescu de la DSVSA Argeş a avut accident cu maşina instituţiei anul trecut

Pentru că ,,nu există nimic mai puternic decât inima unui voluntar”, timp de aproximativ trei săptămâni, voluntarii au contactat mii de argeșeni față de care și-au îndeplinit, cu multă empatie și profesionalism, responsabilitățile încredințate.
Acum, când rata de infectare a scăzut considerabil, iar misiunea a ajuns la final, OAMGMAMR Argeș adresează mulțumiri tuturor celor care au răspuns ,,DA!” din toată inima și au dedicat timp acestei acțiuni în favoarea semenilor, demonstrând că voluntarii cu adevărat reprezintă ,,iubirea în mișcare”.

Citește și: FEMEIA – elogiată într-o expoziţie organizată în Spaţiile Medievale de la Muzeul Cotroceni

De asemenea, OAMGMAMR Argeș mulțumește doamnei Sorina Octavia Honțaru, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Argeș, pentru șansa oferită de a se implica și a fi parte dintr-o acțiune de solidaritate pentru sănătate.
,,Satisfacția imensă pe care o simțim este efectul acestor trei săptămâni intense. A fost o perioadă de timp relativ scurtă, dar care ne-a îmbogățit enorm pe fiecare dintre noi. O astfel de experiență te motivează să repeți gestul, te hrănește într-un mod unic. Mulțumesc cu recunoștință celor care au atâta generozitate și iubire de dăruit semenilor lor încât, fără ezitare, s-au implicat în această acțiune! Voluntarii sunt ostașii care formează armata de bunătate a acestei lumi. Cu siguranță ne vom alătura și altor proiecte și vom întări această armată cu forțele noastre” a afirmat președintele Ordinului Asistenților Medicali Argeș, Estera Stămoiu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *