Oamenii muncii de la Agenţia de Mediu au sărit la unison să-şi apere directorii

de | 30.12.2010 21:57 | Actualitate

Ca reacţie la un material publicat în ziarul nostru în urmă cu două săptămâni, în care menţionam o serie de fapte cel puţin ciudate petrecute la Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Piteşti de la instalarea noii echipe de conducere formată din directorul Zoltan Kalman şi adjuncta Sorina Marin, am primit un soi de drept la replică, la fel de ciudat. Deşi articolul nostru îi avea în prim plan chiar pe cei doi directori, replica n-a venit de la aceştia, aşa cum se procedează de obicei, ci de la… salariaţii ARPM Piteşti. Toţi, cu mic, cu mare, de la vlădică la opincă, într-un elan tovărăşesc, s-au decis să le ia apărarea şefilor instituţiei, totul amintind de vremurile trecute, când consiliile oamenilor muncii din marile întreprinderi se întruneau să demaşte vreun duşman infiltrat cu viclenie în rândul muncitorilor. Chiar dacă situaţia este de-a dreptul ridicolă şi nu face decât să ridice multe semne de întrebare asupra atmosferei care domneşte în instituţie, ne facem totuşi datoria şi publicăm punctul de vedere al mulţimii de salariaţi, chiar dacă nu dânşii făceau obiectul materialului publicat. Şi vă lăsăm pe dumneavostră să apreciaţi dacă este natural felul în care absolut toţi angajaţii s-au unit în cuget şi-n simţiri ca să-şi apere şefii, în perioadă de salarii micşorate şi după o etapă de disponibilizări abia încheiată. Aşteptăm şi eventuale manifestaţii de susţinere a directorilor, cu lozinci de solidaritate şi pancarde cu pozele mult iubiţilor şi stimaţilor nea Zoli şi Sorina.
(M. BĂDESCU)

PUNCT DE VEDERE
al funcţionarilor publici din cadrul
Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Piteşti (ARPM)

Subsemnaţii, salariaţi ai ARPM Piteşti, în legatură cu  articolul “Ungurul Kalman şi vuvuzela PDL au facut dezastru ecologic la Agenţia de Mediu”, apărut în ziarul Jurnalul de Argeş, nr. 861/15-21 decembrie 2010, semnat de către Mihai Bădescu, formulăm următorul punct de vedere pe marginea informaţiilor publicate:
În virtutea faptului că ziarul dumneavoastră este o publicaţie cu renume pe plan local, în care îşi desfăşoară activitatea profesionişti recunoscuţi, vă informăm că aspectele prezentate în articolul mai sus amintit sunt nereale şi afectează grav imaginea noastră ca profesionişti în domeniu. Dorim să exprimăm regretul nostru pentru faptul că aţi dat crezare speculaţiilor şi bârfelor la adresa instituţiei în care ne desfăşurăm activitatea, din partea unor persoane care au încălcat prevederile Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici şi a Legii nr. 7/2004 privind Codul de conduită al funcţionarului public. Prin articolul respectiv considerăm că s-au adus prejudicii de imagine instituţiei, salariaţilor şi, în speţă, conducerii acesteia. Vă rugăm ca pe viitor, atunci când veţi dori să reliefaţi informaţii despre agenţia noastră, să contactaţi conducerea instituţiei şi/sau compartimentul de relaţii publice, pentru ca informaţiile să fie cât mai veridice!
Vă mulţumim!
Semnatari – angajaţii ARPM Piteşti

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed