Web Analytics
scris duminică, 21.04.2024

O tânără însărcinată, dispărută după ce a urcat într-o maşină la ocazie, a fost găsită moartă

Ana-Maria Guja, tânăra însărcinată care a dispărut după ce a fost luată la ocazie şi care a fost căutată de 900 de oameni timp de o săptămână, a fost găsită moartă. Presupusul criminal ar fi un fost polițist, cel care a luat-o pe fată la ocazie.

O tânără însărcinată, dispărută după ce a urcat într-o maşină la ocazie, a fost găsită moartă

Citește și: Poliţiştii au reţinut peste 1.100 de permise auto într-o singură zi

Tănăra de 19 ani, dintr-o localitate din Orhei, a dispărut pe 12 aprilie. Ana-Maria Guja a fost surprinsă pentru ultima dată în timp ce urca într-o maşină. Înainte de a se urca în autoturism, Ana-Maria i-a scris iubitului un mesaj. Mesajul fetei a început să ridice semne de întrebare când persoana pe care iubitul tinerei o trimisese să o ducă acasă, i-a spus că ea nu se află la locul de întâlnire. Din acel moment, Ana-Maria nu a mai putut fi contactată.

Citește și: Adolescent de 17 ani, găsit spânzurat în grădină

Câteva zile mai târziu, Poliţia din Republica Moldova anunţa că şoferul maşinii în care s-a urcat a fost reţinut, însă refuză să colaboreze cu anchetatorii. Peste 900 de oameni s-au mobilizat pentru a o căuta pe Ana-Maria, mai bine de o săptămână. Din păcate, pe 20 aprilie, Poliția a anunțat că trupul neînsuflețit al Anei a fost găsit cu greu, lângă un pârâu. Era aruncat într-o groapă, acoperit cu crengi. Principalul suspect, bărbatul care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie, este un fost poliţist, în vârstă de 45 de ani. Deşi iniţial a refuzat să colaboreze cu autorităţile, bărbatul ar fi mărturisit ulterior că la scurt timp după ce a luat-o pe fată cu mașina, tânăra ar fi coborât din autoturismul său.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...