Web Analytics

O tânără din Câmpulung îşi va petrece sărbătorile cu premierul Ciolacu

de | 6.09.2023 13:20 | Actualitate, Home

Alexa Constantinescu se va căsători sâmbătă cu fiul premierului

Pe 9 septembrie, la Buzău, se va oficia căsătoria civilă dintre doi tineri studenți la Facultatea de Medicină din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța, iar evenimentul este unul deja intens mediatizat. Iar asta pentru că atunci va fi momentul în care își va întemeia o familie fiul premierului Marcel Ciolacu, Filip-Andrei, cel care a devenit student în anul 2018 și astfel și-a cunoscut viitoarea soție, pe Iris-Alexa Constantinescu.

Tânăra în vârstă de 23 de ani este din Câmpulung, absolventă a Școlii Naționale ”Oprea D.Iorgulescu”. Pasionată de pictură, Alexa a optat pentru Medicină și datorită faptului că mama ei activează în domeniul medical, la Spitalul din municipiul Câmpulung. Relația cu fiul premierului este deja una de durată și acceptată de mult de Marcel Ciolacu, cel care a declarat că viitoarea noră va trebui să respecte tradiția familiei de a fi împreună la Buzău, de sărbătorile de Paște și de Crăciun.

Declarația de căsătorie a celor doi tineri a fost înregistrată la Starea Civilă de la Primăria Buzău pe 30 august. Iar pe 9 septembrie se va oficia cununia civilă, urmată de o petrecere restrânsă la care vor participa doar rudele celor doi tineri și prieteni foarte apropiați. Deocamdată nu se știe când și unde va avea loc nunta sau dacă va fi vorba de petreceri organizate atât la Buzău, cât și la Câmpulung. Oricum, pe 21 octombrie, unul dintre cei mai buni fotografi din România își va oferi serviciile la o nuntă organizată în municipiul muscelean.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Marcel Ciolacu a anunțat că plafonarea prețurilor pentru alimente continuă până la sfârșitul anului

Citește și Deputatul Marcel Ciolacu, vizită în Argeș, la eroul militar Ionuț Butoi

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *