Web Analytics

O tânără a pierdut o geantă cu 16 mii de euro. Vezi ce s-a întâmplat cu banii!

de | 4.01.2018 11:24 | Actualitate

 euro
 
Șoc după șoc. Unul rece, altul, cald! De asta a avut parte o tânără din Brăila, care ieri, și-a uitat într-un restaurant de la Dedulești, geanta cu tot bănetul strâns ca să plătească avansul pentru un apartament. În jurul orei 18,30, după ce au mâncat în local, cei doi au pornit din nou la drum.
 
Au realizat abia după câteva ore, la Târgoviște, că geanta cu bani nu mai e. 
 
De speriat, s-au speriat și angajații localului de la Dedulești, care au găsit geanta, când au văzut că înăuntru e o sumă mare de bani. N-au știut să le spună polițiștilor cât, fiindcă n-au îndrăznit să-i numere.
 
„Nu speram ca în România zielor noastre o astfel de sumă de bani să fie returnată”
 
Oamenii legii, veniți la fața locului, au găsit în geantă și un document al fetei și i-au anunțat pe colegii de a Brăila.
 
„Polițiștii din Brăila au mers la domiciliul din cartea de identitate găsită în geantă, au discutat cu mama fetei și astfel au luat legătura cu tânăra”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Florin Popa, purtător de cuvânt al IJP Argeș.
 
Fata își luase adio  de la bani și nu i-a venit să creadă că geanta a  ajuns la Poliție cu tot cu euro.
 
 „Când au fost înștiințați telefonic că geanta a fost găsită, la ora 21.30, cei doi s-au întors la Dedulești. Erau aproape șocați: <<Nu speram ca în România zielor noastre o astfel de sumă de bani să fie returnată>>, au spus, impresionați, când li s-a înmânat geanta”, mai spune Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IJP Argeș.
 
Foto arhivă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii