Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

O studentă din Regie a ajuns la spital din cauza ploșnițelor

O studentă din Regie a ajuns la spital din cauza ploșnițelor

O studentă cazată în Regie, București, a ajuns la spital mușcată de ploșnițe. Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a postat imagini și documente și l-a tras de mânecă pe premierul României, acuzând corupția și incompetența din administrația căminelor.

„Marcel Ciolacu, crezi că studenții devorați de ploșnițe și corupție, în prima noapte de cămin, mai sunt mândri că sunt români? Împreună cu Ale, studenta în primul an la Biologie, cazată în Regie, căminul C, la etajul 2, am fost la Camera de Gardă a spitalului Matei Balș. Era mușcată toată de ploșnițe.

Administrația căminului C, administratoarea i-a spus că a venit cu insectele d-acasă. Ca să se descurce, că salteaua e nou-nouță, cu toate că se vede clar că are un an, cel puțin.

Administrația a spus că e treaba lor că-s nespălate și vin de la țară cu ploșnițele in ranițe. Ale vine dintr-o casă exemplar de curată, dar asta nu contează.

Tot administrația le spune fetelor că-s puturoase că nu se trezesc de la 6.00 dimineața să facă un duș, pentru că celor 40 de fete de pe etaj le sunt oferite 4 dușuri, dintre care doar 2 funcționează. Seara, cine face duș, daca prinde apă, e câștigător la loterie.

Fetele venite la facultate sunt cazate într-un mediu specific de pușcărie. Calitatea de student în cămine nu naște un sentiment de mândrie, ci de ură, umilință și neputință.

Eu zic să încercați o săptămână în cămin, printre ploșnițe și fără dușuri și apoi să vă gândiți daca merită să fiți primul om în stat dacă un simplu lucru, definitoriu pentru civilizație, condiția de cazare a studențior, nu o puteți schimba, domnule șef din Guvernul României”.

Citește și Opt oameni, între care doi minori, intoxicaţi cu ciuperci

Fostul șef al Gărzii de Mediu mai îndeamnă ca astfel de nereguli să nu rămână ascunse și crede că ar fi trebuit luate măsuri drastice.

„Domnule prim ministru, am experiență în managementul unei companii private, a administrației de stat și pot să vă spun că în astfel de cazuri administrația ar fi trebuit demisă imediat, ca mesaj de netoleranță pentru lucrurile care ne fac să ne fie rușine că suntem români”, a publicat Octavian Berceanu pe pagina sa de Facebook

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...