Web Analytics
scris sâmbătă, 15.07.2023

O româncă tânără, cu doi copii, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Italia

O tragedie greu de relatat s-a petrecut în localitatea italiană Gatteo a Mare, provincia Forlì-Cesena, acolo unde o femeie de naționalitate română a murit după ce a căzut de pe balconul camerei în care locuia, situat la etajul al treilea al unui hotel.

O româncă tânără, cu doi copii, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Italia

Dramaticul incident s-a petrecut la Hotelul Rosa din Gatteo a Mare, unde o conațională de a noastră, în vârstă de 38 de ani, lucra de mai puțin de o lună.

Din primele informații reiese că cei care au observat inițial că ceva nu e în regulă au fost colegii de muncă ai victimei, care au observat că nu s-a prezentat la datorie la ora 07:00 dimineața, așa cum ar fi trebuit.

Colegele de cameră ale femeii au declarat că aceasta se pregătea în camera sa, în timp ce ele coborau la micul dejun.

Citește și Două accidente în care au fost implicate mai multe maşini au avut loc, sâmbătă dimineață, pe Autostrada Soarelui

Proprietara hotelului, Silvia Pellegrino, a relatat ulterior că a auzit un zgomot.

Echipajul medical de urgență, care a ajuns imediat la fața locului cu elicopterul, nu a putut face altceva decât să constate decesul româncei

Ipoteza preliminară este că femeia ar fi sărit intenționat, deși nu este exclusă posibilitatea unui accident.

Ancehtatorii au remarcat faptul că balustrada balconului de unde a căzut femeia era joasă, iar victima era singură în cameră în momentul tragediei.

Silvia Pellegrino a descris-o pe tânără ca fiind o persoană respectuoasă și prietenoasă.

„Era o femeie liniștită și muncitoare. Vorbea puțin, deși cunoștea limba italiană. Știu că avusese câteva dispute cu familia, dar nu am multe informații, pentru că lucra la noi de mai puțin de o lună. Era divorțată și avea doi copii mici care trăiesc în România”, a transmis rotalianul.ro citând publicația „il resto del Carlino”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *