Web Analytics
scris vineri, 21.10.2022

O româncă, favorită la Miss Internațional

Ada-Maria Ileana va reprezenta România la cea de-a 60-a ediție a Miss Internațional, în decembrie 2022, în Tokyo, Japonia. Ada are 25 de ani, este din București și este Master of Science în Politici Publice la University College London. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. De la încoronarea ca Miss Internațional România, din aprilie 2021, Ada și-a dedicat atenția și timpul promovării culturii românești. Ea a organizat o serie de proiecte de succes, printre care prezentarea de modă „Împreună pentru fete și femei” și „Romania goes International” – prima vizită a Miss International în România.

O româncă, favorită la Miss Internațional

Citește și: Șapte români vor participa la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Liverpool


Miss Internațional este unul dintre cele 3 mari concursuri de frumusețe din lume, alături de Miss World și Miss Univers. Se află la a 60-a ediție și este urmărit de milioane de fani din jurul lumii.
Participantele la finală promovează, cu această ocazie, și imaginea turistică a țării lor. Contează mult activitățile susținute de candidate de-a lungul timpului, precum acte caritabile, proiecte culturale sau organizare de evenimente. Finala Miss Internațional este cea mai importantă competiție de Miss din acest an la care participă România.
Foto: Facebook

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită