Web Analytics
scris sâmbătă, 30.03.2024

O puştoaică din Argeş e dată dispărută. Poliţia face un apel

Vineri, 29 martie, politiștii din Rociu au fost sesizați cu privire la faptul că o adolescentă, ANDREEA ALEXANDRA TĂNASE, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Rociu, în jurul orei 21, și nu s-a mai întors.

O puştoaică din Argeş e dată dispărută. Poliţia face un apel

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, minora nu se află la prima ei plecare de acest gen. Este posibil – mai spune Poliţia – ca ea să fi ajuns în municipiul Pitești.

Citeşte şi: Trecem la ora de vară în această noapte: ceasurile se dau înainte cu o oră. Anunţul CFR Călători despre cum vor funcţiona trenurile

Polițiștii din Costești, împreună cu colegii din Rociu o caută.

Semnalmente: aproximativ 150 cm înălțime, aproximativ 40 kg, păr șaten (cu șuvițe blonde), până la umeri, ochi verzi, ten deschis.

Vestimentație: geacă cu glugă, de culoare verde, bluza roșie, colanți negri, adidași albi.

Persoanele care pot da relații cu privire la această tânără sunt rugate să apeleze la numărul de urgență 112 sau la Poliția Orașului Costești, la numărul telefon 0248.672.336.

Update. Fata a fost găsită

Potrivit IPJ Argeș, minora a fost depistată pe raza municipiului Pitești de către polițiștii Secției 3.

Verificările continuă, în vederea clarificării situației de fapt, pentru a se stabili dacă se impun măsuri de protecție socială sau aceasta poate fi reintegrată în mediul familial – se mai arată în comunicatul Biroului de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *