Web Analytics

O piteşteancă merge în Polonia, în finala Miss Supranaţional 2018

de | 27.09.2018 14:00 | Actualitate

O piteșteancă s-a calificat în finala concursului de frumusețe „Miss Supranațional 2018”, care va avea loc în Polonia, la începutul lunii decembrie. Este vorba de Andreea Coman, în vârstă de 25 de ani. Finala națională a avut loc pe 8 septembrie, la Castelul Cantacuzino din Bușteni, unde au participat 29 de tinere. Andreea Coman a fost încoronată de Bianca Tirsin, românca situată anul trecut pe locul trei la finala internațională a concursului Miss Supranaţional.

Finala – pe 7 decembrie, după trei săptămâni de cantonament

Finala internațională din Polonia va avea loc în Krynica-Zdroj și vor participa circa 90 de țări, cu șase mai multe decât anul trecut. Finalista Andreea Coman ne-a oferit mai multe detalii despre acest concurs. „Probele au început încă de când am ajuns în cantonament. Am avut proba interviului, a doua zi a fost o ședință foto care s-a derulat tot la Castelul Cantacuzino din Bușteni, iar în seara finală au fost trei probe: o ținută de zi, proba costumelor de baie și ținuta de seară, iar, ulterior, premierea. Miss Supranaţional face parte din top cinci concursuri mondiale, alături de Miss Universe, Miss World, Miss International, Miss Earth. Din câte se pare, în ultimii ani a devenit cel mai mare concurs din Europa, care se desfășoară, de ani buni, în Polonia. Finala o să fie pe 7 decembrie, dar noi vom ajunge acolo pe 19 noiembrie. Vor fi două-trei săptămâni de cantonament. Concursul se va desfășura într-un resort, în sudul Poloniei, într-o zonă de munte, la granița cu Slovacia”, ne-a povestit frumoasa piteșteancă.

Andreea a apărut în campanii publicitare pentru Telekom și Huawei

Andreea Coman nu este deloc străină de lumea modelingului. Ea a mai participat, în 2010, la același concurs, chiar în anul în care tot o fată din Pitești, Lavinia Postolache, a fost declarată Miss World România. Anul acesta este cu noroc.
„De când m-am mutat în București, pentru facultate, am mai cochetat cu lumea modelingului, am activat mai mult pe partea comercială, reclame pe plan local, național și internațional. Am avut campanii cu mai multă vizibilitate pe tv și bannere, de exemplu, cea pentru Telekom, cea pentru Huawei. Dintre cele internaționale, cea mai mare a fost pentru Volkswagen, din Emiratele Arabe Unite. Cred că aș mai putea să menționez un videoclip pe care l-am filmat în urmă cu un an pentru un artist destul de cunoscut din Liban”.
Andreea Coman a studiat la Facultatea de Drept a Universității din București și este absolventă a Colegiului Național Al. Odobescu din Pitești.
Mari Tudor

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii