O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari

de | 27.06.2017 13:43 | Actualitate

baile felix

La sediul Casei Județene de Pensii Argeș s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 9, datele de prezentare în staţiune fiind în perioada 10 – 13 iulie 2017.

 

Repartiţia poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

 

În Argeș au fost alocate automat 414 de bilete de tratament balnear pe baza cererilor înregistrate bilete de tratament în următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Şugatag, Olăneşti, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad şi Vatra Dornei.

 

Eliberarea biletelor se va face în perioada 27 iunie – 3 iulie 2017, conform planificării care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar.

Au rămas 17 bilete nealocate, în staţiunile Bălţăteşti, Lacu Sărat, Ocna Şugatag, Moneasa şi Târgu Ocna.

Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii