O nouă premieră la Cinematograful „București”

de | 2.06.2021 10:30 | Actualitate

Sâmbătă, 5 iunie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat la cererea publicului, filmul „Little Joe”, cu Emily BeechamKerry Fox și Ben Whishaw în rolurile principale, în regia lui Jessica Hausner.

Alice, mamă singură, este o foarte dedicată fitogeneticiană, angajată într-o companie specializată în dezvoltarea unor specii noi de plante. Prin inginerie genetică, Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuseții ei, ci și valorii terapeutice. Dacă e ținută la temperatura ideală, hrănită conform instrucțiunilor și dacă i se vorbește constant, planta își face fericit proprietarul. Deși politica internă a companiei o interzice, Alice își ia acasă un exemplar și i-l oferă cadou fiului ei, Joe. O botează împreună „Little Joe”. Însă pe măsură ce floarea lor crește, cresc și suspiciunile lui Alice că noua sa creație nu e chiar atât de inofensivă pe cât o sugerează numele de alint.

CITESTE SI Concertul nr. 3 al lui Beethoven, la Filarmonica Pitești

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 6 iunie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Poate mai trăiesc și azi”.

Regia îi aparține lui Tudor Cristian Jurgiu, în rolurile principale fiind Nicoleta Hâncu și Bogdan Nechifor.

Când Vlad este gelos, Clara este sigură pe ea însăși. Când Clara este entuziastă, Vlad e plictisit. Când Vlad este fericit, Clara este deprimată. Când ea este furioasă, el este calm. Numai când el devine Făt-Frumos, ea devine în sfârşit Prințesa lui.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii