Web Analytics

O nouă lovitură pe piaţa de media din România. 6TV, televiziunea lui Serghei Mizil, se va închide.

de | 15.05.2020 10:27 | Actualitate

O nouă lovitură pe piaţa de media din România. 6TV, fosta televiziune ce a aparţinut lui Serghei Mizil, se va închide.
### Licența postului 6TV va expira pe data de 19 mai
Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să nu mai prelungească licenţa de emitere a postului local de televiziune.
La baza deciziei radicale a CNA a stat conținutul postului TV, dar și faptul că Olga Croitoru, actuala patroană a televiziunii, i-ar fi mințit pe membrii Consiliului în legătură cu privire la conținutul televiziunii.
Postul TV difuza emisiuni despre conspirații, emisiuni cu tarot, reclame la slujbe cu vindecări miraculoase sau reclame nemarcate la medicamente, este anunţul făcut de Paginademedia.ro.
Licența postului 6TV va expira pe data de 19 mai. Decizia s-a luat cu unanimitate de voturi. „Consider că ne-ați mințit și sunteți de rea-credință. Nu este posibil să ne păcăliți. Ne-ați spus că este emisiune de pilates, ce pilates e aici? , a declarat, contrariată, șefa CNA, Monica Gubernat.
„Alchimia conspirației”, „Teoria conspirației”, „Turism, spiritualitate, autocunoaștere”, „Puterile secrete”, „Kathartics” sau „Misterele vieții-Misterele sănătății”, sunt doar câteva dintre numele emisiunilor difuzate de 6TV.

sursa: www.paginademdia.ro

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii