Web Analytics
scris luni, 18.03.2024

O nouă linie de autobuze pentru orașul Ștefănești. Transportul metropolitan se dezvoltă

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești și SC Publitrans 2000 anunță că, începând de luni, 18 martie, linia M6B, dedicată orașului Ștefănești, este operațională. Această linie va deservi comunitatea cu un traseu bine definit, ce include următoarele opriri: Școala Primară Nr. 1 – Geanta Izvor – Intersecția Nucilor – Podul lui Donescu – Intrare Izvorani – Blocurile Ștefănești.

O nouă linie de autobuze pentru orașul Ștefănești. Transportul metropolitan se dezvoltă

Citește și: Argeș: judecătorie de 22 milioane de lei, pentru 3 magistrați

Tot de luni, 18 martie, linia M9B a fost prelungită până în Pitești, având punct terminus Calea București. Această măsură va facilita conexiunile Pitești și Ștefănești, oferind o alternativă de transport eficientă și comodă.

Transportul pe aceste linii va fi asigurat cu autobuze de mici dimensiuni, de 23 de locuri (11 pe scaune) și, respectiv, de 59 de locuri (23 pe scaune) conforme cu norma de poluare Euro VI. Echipate cu sisteme de climatizare și de informare a călătorilor, acestea au în dotare camere de supraveghere video și sunt adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități – după cum se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Pitești

Programul de funcționare al noilor linii este afișat în toate stațiile de îmbarcare/debarcare a călătorilor, precum și pe site-ul operatorului regional, [0]=AT0Ry1Msg1Mv-LApP9Om9bvqt1aQgMeogT9mV_TXywfU1jua9mhNEOx2Ok82jjAna8BafQM1vYEAMGexgr4OGyqwixusxVfRN15FRSLBznhM4llS9q2v1D1TF8u9JbfL-9Kjmeli2bEnTu7Wrr5uuW9sY9Fym5DdMTRIN63TtLWUpjOO2SnafyWn1Q1EMGdWBxRQUzJqXDkn" rel="noreferrer noopener" target="_blank">www.publitrans2000.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *