Web Analytics
scris joi, 02.11.2023

O nouă achiziție la FC Argeș: un fundaș central cu dublă cetățenie

După ce a renunțat la fundașul stânga argentinian Facundo Rizzi (26 ani), antrenorul echipei Campionii FC Argeș, Eugen Neagoe, a convins conducerea să îi fie adus un apărător central, dar care poate juca și din postura de apărător dreapta.

O nouă achiziție la FC Argeș: un fundaș central cu dublă cetățenie

Citește și: Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni: ”Toată lumea a fost entuziasmată când ne-am gândit să venim cu un mesaj de susţinere şi respect pentru omul Ion Georgescu”

Nou-venitul, Esteban Orozco Fernandez (25 ani), născut în Zaragoza, are dublă naționalitate (Spania și Guineea Ecuatorială). El a fost prezentat joi, 2 noiembrie, de clubul din Pitești.

Fundașul Esteban Orozco (1,86 m) a evoluat sezonul trecut, în 29 de meciuri, la Chindia Târgoviște, care se afla în SuperLiga României. A marcat un gol.

Anterior, el a fost legitimat la Antequera CF (la acel moment, în liga a patra din Spania) și a jucat în 21 de meciuri pentru echipa națională a statului Guineea Ecuatorială, pentru care a marcat un gol. Esteban Orozco a evoluat în Spania și la alte echipe din ligi inferioare – scrie liga2.ro.

Noul jucător al CFC Argeș a fost integralist în trei meciuri disputate de naționala țării sale în martie și iunie la Cupa Africii, în faza grupelor.

În anumite surse pe internet îl veți găsi cu numele de Esteban Obiang Obono, acesta fiind numele de familie al părinților săi biologici, ulterior Esteban fiind adoptat de o familie spaniolă la scurt timp după naștere și luând numele de Orozco Fernandez” – se arată pe site-ul oficial al clubului din Trivale.

(sursa foto: Campionii FC Argeș)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *