Web Analytics

O mașină a pompierilor, implicată într-un accident

de | 27.11.2022 16:50 | Actualitate, Home

O autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident rutier, în timp ce se deplasa spre comuna Plăieşii de Jos pentru a interveni la stingerea unui incendiu. În urma accidentului, autospeciala a ieşit de pe şosea, doi pompieri fiind răniţi.

Citește și: Un fost polițist a alimentat mașina cu benzină și a fugit fără să plătească

Potrivit ISU Hargjhita, a fost anunţat un incendiu la acoperişul unei case din comuna Plăieşii de Jos, satul Iacobeni. Spre locul intervenţiei s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere şi autoscara şi a  fost alertat şi SVSU Plăieşii de Jos.

Citește și: Și-a lăsat copilul minor să conducă pe DN1, la Bușteni

”Una dintre autospecialele de stingere care se deplasa la misiunea pentru stingerea incendiului din comuna Plăieşii de Jos a fost implicată într-un incident rutier şi a părăsit partea carosabilă. Din primele informaţii sunt două cadre militare ce acuză probleme medicale (traumatism la membrul inferior şi leziune la membru superior). În acest moment sunt acordate îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a precizat sursa citată.

Cei doi subofiţeri sunt conştienţi, starea lor este stabilă şi vor fi transportaţi la spital, pentru investigaţii de specialitate.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *