Web Analytics
scris luni, 02.01.2023

O mare tenismenă, diagnosticată cu două tipuri de cancer

Fosta multiplă campioană la Wimbledon în proba de simplu, Martina Navratilova, a anunțat că a fost diagnosticată cu două forme de cancer. În vârstă de 66 de ani, legendara tenismenă a precizat că suferă de cancer la gât și la sân. Verdictul medicilor a venit în urma examinării unui ganglion limfatic umflat la gât, depistat anul trecut, în noiembrie.

O mare tenismenă, diagnosticată cu două tipuri de cancer

Citește și: S-a stins din viaţă scriitorul Dumitru Radu Popescu

„Acest dublu diagnostic este grav, dar încă se poate rezolva (…) Sper într-un rezultat favorabil”, a estimat fosta campioană americană de origine cehă, care a câștigat de nouă ori la Wimbledon în proba de simplu și care este căsătorită cu fosta regină rusă a frumuseții, Julia Lemigova, în vârstă de 50 de ani. Diagnosticul fostului număr unu mondial vine după ce în 2010 a fost considerată complet vindecată de cancer la sân, în urma radioterapiei.

Citește și: Un șofer beat a adormit la semafor, după noaptea de Revelion

Navratilova a câștigat 59 de titluri de Grand Slam la simplu și la dublu de-a lungul carierei sale întinse pe 40 de ani și urma să meargă în calitate de expert TV la Australian Open, luna aceasta, însă diagnosticul a obligat-o să-și anuleze călătoria.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...