Web Analytics

O ingineră de la Dacia, în semifinala concursului Vocea României

de | 5.12.2019 18:26 | Actualitate

Mioveniul este reprezentat în semifinala concursului Vocea României de tânăra artistă Elena Bozian, iniginer în cadrul Uzinei Dacia. Elena face parte din echipa lui Horia Brenciu.

UPDATE: „Oamenii minunați mereu am nevoie de voi, dar vineri am nevoie mai mult ca niciodată de aprecierile și de voturile voastre !Votează prin sms la 1200 sau on-line cu FB (#ElenaBozian) vineri începând cu ora 20.30 la Vocea României (…) Mă bucur mult, Horia Brenciu că ai crezut mereu în mine, tu m-ai facut sa evoluez şi îţi multumesc mult !”, spune Elena Bozian pe pagina sa de Facebook.
Elena este din Pitești, dar trăiește în orașul constructorilor e mașini. Concurenta este susținută chiar de primarul Mioveniului.
„Antrenorii au ales. Acum, tu ești la butoane! Vineri seară, de la ora 20.30, Elena Bozian are nevoie de aprecierile și voturile noastre, ale prietenilor, cunoscuților sau susținătorilor din orașul Mioveni. Dacă îți place vocea ei sau pur și simplu dorești să susții concurentul care reprezintă orașul în cea mai cunoscută competiție a vocilor din România, atunci votează online sau prin SMS la 1200*, în timpul edițiilor Live și o poți trimite pe Elena în finala competiției!”, este apelul primarului Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.
Pentru a putea vota online, trebuie să te autentifici în platforma de vot folosind contul de Facebook.
https://vocearomaniei.protv.ro/voteaza


Foto Facevook Elena Bzian / Vocae României

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. … Mare realizare, anjinero !!!
    Ca nu dijeaba-ti tosisi coatili ! Haram sa-ti fie !