Web Analytics
scris miercuri, 05.06.2024

O femeie și fiica ei de 9 ani mușcate de un câine în parc

O femeie de 48 de ani și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au fost mușcate de un câine, miercuri, într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Femeia s-a ales cu leziuni, în timp ce fiica ei prezintă leziuni la nivelul picioarelor.

O femeie și fiica ei de 9 ani mușcate de un câine în parc

„Astăzi, 5 iunie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că, într-un parc din sectorul 2, s-ar afla două persoane care ar fi fost mușcate de un câine. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au identificat o femeie, în vârstă de 48 de ani, aceasta fiind însoțită de către fiica ei, minoră, în vârstă de 9 ani”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Citește și: Prințul Paul rămâne în arest. Curtea Constituțională a Maltei i-a respins cererea de eliberare

Citeşte întreaga ştire: O mamă și fiica ei de 9 ani, atacate de un câine, într-un parc din sectorul 2. Amândouă au ajuns la spitalUn echipaj de prim-ajutor le-a acordat îngrijiri medicale, ulterior fiind transportate la unități medicale diferite pentru investigații suplimentare. „Propietarul animalului a fost identificat, iar cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului pentru Protecția Animalelor, în vederea depistării deținătorului animalului și luării măsurilor legale ce se impun. Totodată, câinele va fi ridicat și transportat la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul / deținătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei, conform OUG 55/ 2002”, a transmis poliția.

Citește și: Încă un azil al groazei. Pacient mort din cauza alimentației necorespunzătoare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită