Web Analytics

O femeie, cadru militar, şi-a bătut până în pragul comei fetiţa de doar 2 luni

de | 17.04.2024 22:38 | Actualitate, Home

O femeie, cadru militar, a fost arestată preventiv pentru că şi-ar fi bătut crunt copilul de doar 2 luni. Bebelușul a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti la un pas de comă, iar medicii au stabilit ca are nevoie de 50 de zile de spitalizare. Femeia a negat absolut orice aspect semnalat la aceste audieri. Aşa că în perioada imediat următoare ar putea fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a stabili dacă suferă de depresie post-natală, potrivit Observator.

Citește și: Taxe de înscriere și jocuri de noroc în sala de clasă în cadrul Săptămânii Altfel

„Femeia nu a recunoscut, dar nici nu a spus în faţa anchetatorilor că ar suferi de vreo boală sau că ia vreun tratament medicamentos în acest moment. Pe data de 11 aprilie, femeia, împreună cu tatăl fetiţei de 2 luni, a ajuns la Urgenţe la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti. Nu avea urme vizibile, însă în urma examenelor medicale – RMN – s-au constatat mai multe fracturi. Bebeluşul are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, iar expertiza medico-legală arată că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent şi se exclude accidentarea acesteia”, potrivit Observator.

Femeia este arestată preventiv, iar joi se judecă contestaţia. Aceasta este cadru militar activ şi lucrează la o unitate militară din Bucureşti din 2020. În acest moment era în concediu de creştere a copilului.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *