Web Analytics
scris luni, 11.12.2023

O femeie a fost ucisă de trei ciobănești germani ai vecinului, care au intrat în curtea ei

O femeie în vârstă de 50 de an, din Grecia, a fost ucisă de cei trei ciobănești germani ai vecinului său. Potrivit informațiilor furnizate de site-ul de știri The Toc, stăpânul câinilor a fost arestat, iar autoritățile au decis eutanasierea animalelor implicate în incident.

O femeie a fost ucisă de trei ciobănești germani ai vecinului, care au intrat în curtea ei

Citește și: Prundu. Un tânăr de 19 ani a căzut de la etaj


Evenimentul s-a petrecut în satul Neochorouda, situat la aproximativ 16 kilometri nord-vest de Salonic. Potrivit poliției, cei trei câini au ieșit, duminică după-amiază, din curte printr-o gaură în gard. Au pătruns în curtea femeii de 50 de ani și au sfâșiat-o. În timpul atacului, în curtea femeii se afla și grădinarul acesteia, însă, din păcate, fiind surdomut, nu a auzit strigătele de ajutor ale femeii. În interiorul casei se aflau cei doi fii ai femeii, în vârstă de 17 și 18 ani, care, auzind țipetele, au ieșit să ajute, dar, din nefericire, era deja prea târziu, relatează Libertatea.
Când echipele de salvare au ajuns, femeia era deja decedată. Stăpânul câinilor, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost arestat. Câinii sunt găzduiți într-o canisă și vor fi eutanasiați, a spus poliția.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *