Web Analytics
scris duminică, 25.02.2024

O femeie a fost mistuită de focul pe care tot ea îl aprinsese în livadă

Zeci de incendii de vegetație au avut loc, în ultima perioadă, pompierii fiind solicitați să intervină atunci când focul amenința să scape de sub control și să distrugă gospodă iile oamenilor. În ciuda avertismentelor pompierilor, însă, românii continuă să-și igienizeze terenurile punând foc vegetației uscate. Și iată că într-un astfel de incendiu, o persoană și-a pierdut viața.

O femeie a fost mistuită de focul pe care tot ea îl aprinsese în livadă

Citește și Incendiu devastator în Spania, într-un complex rezidențial administrat de o româncă. Mai mulți morți și răniți

Incidentul a avut loc vineri, 23 februarie 2024, în localitatea Glăvile, județul Vâlcea. Acolo, focul mistuia mai bine de 5 hectare de teren, iar într-o livadă o femeie a fost găsită carbonizată.

Informații recente au relevat că focul a fost pus intenționat de doi soți și în încercarea de a stinge incendiul deja extins, femeia a fost cuprinsă de flăcări.

“Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în localitatea Glavile. Din spusele apelantului, o persoană ar fi fost surprinsă de incendiu. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Din nefericire, la locul intervenției a fost găsită o persoană de sex feminin, decedată (carbonizata).
Incendiul se manifesta pe o suprafață de cca 5 ha, iar în acest moment este localizat. Se acționează pentru lichidarea acestuia” a informat ISU Vâlcea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...