Web Analytics
scris vineri, 23.02.2024

Incendiu devastator în Spania, într-un complex rezidențial administrat de o româncă. Mai mulți morți și răniți

Joi seară, un complex rezidențial din Valencia, unde trăiește o importantă comunitate de români, a fost înghițit de flăcări uriașe, care s-au extins cu o repeziciune uluitoare. Cel puțin patru oameni au murit și 14 au fost răniți, iar 19 sunt dați dispăruți. Bilanțul este încă incert pentru că pompierii au reușit să stingă vâlvătaia târziu în noapte.

Incendiu devastator în Spania, într-un complex rezidențial administrat de o româncă. Mai mulți morți și răniți

Citește și: Un bărbat de 44 de ani a făcut stop cardio-respirator pe pârtie


Salvatorilor le-a fost imposibil să intre apoi printre dărâmături pentru a verifica dacă mai există victime. Potrivit presei locale, de administrarea clădirii mistuite de flăcări se ocupa o româncă. Ea le-a povestit jurnaliștilor că totul s-a întâmplat foarte repede. Înainte de a se dezlănțui iadul, câțiva martori au filmat primele flăcări izbucnite. Focul a cuprins un apartament aflat la etajul șapte al unuia dintre blocuri. Oamenii spun că, în mai puțin de zece minute, din cauza vântului puternic, vâlvătaia parcă turbată a înghițit locuințele aflate deasupra, dar și cele din lateral.

Citește și: Tatăl tânărului mort în accidentul de la 2 Mai a afirmat că judecătoarea l-a întrebat dacă fiul său este în sala de judecată: Nu am văzut în viaţa mea un asemenea judecător


Autoritățile locale spun că a fost o mobilizare de forțe fără precendent. În apropiere a fost instalat un spital mobil. Iar localnicii au mers cu pături și haine pentru cei care au reușit să fugă din calea incendiului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *