Web Analytics

O fată de 12 ani din Argeș a fost dată dispărută

de | 6.06.2023 21:56 | Actualitate, Home

O fată de 12 ani este căutată de poliţişti, după ce a plecat de la domiciliul din comuna argeşeană Hârseşti, fără a mai reveni.

Citește și: Bărbatul de 46 de ani găsit mort la Dacia Mioveni a lăsat un bilet de adio

”În cursul serii de 6 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Roibu Georgeta Flori Sanda, de 12 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Hârseşti, fără a mai reveni. Minora nu a mai avut plecări voluntare, iar în prezent poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, desfăşoară activităţi pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunităţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cât şi jandarmilor argeşeni”, informează IPJ Argeş.

Citește și: Probele de compență la bac, echivalate cu mediile de la liceu dacă orele nu încep până la finalul săptămânii

Fata are 1,60 m înălţime, aproximativ 40 kg, constituţie atletică, păr şaten, lung, purtat în coadă, ochi căprui. Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastru deschis, tricou alb cu picățele, încăltăminte tip adidas, alb. Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248672336.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *