Web Analytics
scris marți, 12.12.2023

O elevă de 11 ani s-a aruncat de la etajul 2 al Colegiului „Emil Racoviță” din Iași

O elevă de clasa a cincea de la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași s-a aruncat de la etajul 2 al unității școlare, imediat după repetițiile pentru serbarea de Crăciun. Adolescenta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform Observator, persoana care a acordat primul ajutor a apucat să schimbe câteva vorbe cu copila, care i-a spus doar că o dor picioarele tare. Poliția din Iași a confirmat incidentul și a precizat că a fost deschisă o anchetă.

O elevă de 11 ani s-a aruncat de la etajul 2 al Colegiului „Emil Racoviță” din Iași

Citește și: Primul deces de rujeolă din acest sezon


„La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei unități de învățământ din municipiul Iași. Persoana, respectiv o minoră de 11 ani, a fost preluată de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat polițiștii care efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a transmis IPJ Iași.

Citește și: Marți, a doua zi de proteste la APIA Argeș!


Este vorba de o fetiță de clasa a 5-a, care, după ce a terminat cursurile la ora 14:00, a participat la cursuri la clubul de chitară. Copiii repetau cu doamna profesoară de muzică pentru serbarea de Crăciun și la finalizarea acestei ore s-a întors în clase să-și ia hainele și să plece spre casă, fiind așteptată de tatăl său în acel moment. S-a aruncat pe fereastră de la etajul al 2-lea. Nimeni nu știe de ce a făcut acest gest.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *