Web Analytics

O cunoscută jurnalistă din România a fost găsită moartă în casă!

de | 26.06.2022 21:04 | Actualitate

Doliu în presa românească. Cunoscuta ziaristă Gabriela Vlăsceanu a fost găsită moartă, cu capul pe masă, în propria locuință. În ultimul timp, ea s-a implicat în sprijinirea refugiaţilor ucraineni din Gara de Nord, notează gandul.ro.

Vestea tragică a dispariției Gabrielei Vlăsceanu a fost făcută cunoscută sâmbătă intr-o postare pe Facebook de buna ei prietenă Dana Fodor Mateescu, care spunea despre Gabriela că încă de la începerea războiului ea a fost pe baricade intrând în comunitatea voluntarilor de la Gara de Nord.

Citește și: DGA Argeș: Persoană trimisă în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită

„De când a început războiul din Ucraina, Gabi a fost pe baricade intrând în comunitatea voluntarilor de la Gara de Nord. A pierdut nopți, n-a mâncat, a uitat complet de ea, a stat acolo zile în șir și a ajutat refugiații, oameni disperați care aveau nevoie de ea… În ultimul mesaj pe care mi l-a scris, mi-a spus că a slăbit zece kilograme și că este epuizată. Mi-a promis că-mi trimite texte cu poveștile dramatice ale celor care au fugit din țara lor, de groaza morții. „Dana, sunt copii, plâng, mi-e milă de ei, ți se rupe inima. Nu pot să stau deoparte și să nu-i ajut.

Din păcate, draga de ea, n-a mai apucat să scrie. Inima ei mare s-a oprit ieri”, este mesajul postat de Dana Fodor Mateescu. Gabriela Vlăsceanu a lucrat printre altele la agenția de presă Agerpres și Jurnalul Național. În anul 2002, a fost premiată de Clubul Român de Presă pentru activitatea ei,

Înmormântarea va avea loc mâine, la cimitirul Ghencea 2 din Capitală.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *