Web Analytics

O asistentă medicală luptă cu un cancer sever. Vezi ce instituție de cultură din Pitești îi vine în ajutor

de | 19.01.2018 12:35 | Actualitate

FLORINA
 Florina Daniela Sîrbu, o tânără asistentă medicală din Pitești a fost diagnosticată  cu tumoră malignă, având disecţie radicală a gâtului pe partea stângă, Până acum, a suferit şase intervenţii chirurgicale, două în România şi patru la Spitalul de Stat AKH Viena.

Pentru a-și continua tratamentul, mai are însă nevoie de sprijin, moral, dar mai ales, financiar, căci terapia care i-ar putea salva viața costă semnificativ.

Filarmonica Piteşti organizează joi, 25 ianuarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional,  un eveniment dedicat salvării vieții acestei femei.

Este vorba de al doilea concert simfonic din seria Mozartiana, susţinut de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijorul Cristian Oroşanu şi solistul Ioan-Dragoş Dimitriu (pian). În program, lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart: Uvertura la Nunta lui Figaro, Concertul pentru pian şi orchestră nr. 20 în re minor şi Simfonia nr. 39 în Mi bemol major.

Cei care vor să o ajute pot dona bani și în contul RO10RNCB0022006404070002 deschis la Banca Comercială Română pe numele Sârbu Florina Daniela.

concert

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii