Web Analytics
scris sâmbătă, 14.09.2024

O angajată a unui cămin social a furat banii pentru bătrânii cu handicap și i-a pierdut la păcănele

O angajată a unui cămin social din Botoșani, care lucrează de mai bine de un an ca asistentă medicală, ar fi furat banii destinați oficial bătrânilor cu handicap. Femeia este în arestul poliției, fiind cercetată pentru delapidare și exercitare fără drept a unei profesii.

O angajată a unui cămin social a furat banii pentru bătrânii cu handicap și i-a pierdut la păcănele

Femeia în vârstă de 33 de ani lucra din vara anului trecut ca asistentă medicală în centrul de îngrijire a bătrânilor cu handicap, unde sunt internați 16 beneficiari. Ea  trebuia să-i supravegheze pe bolnavi și să le administreze tratamentele stabilite de medic.

Citește și: Polițist acuzat că a mușamalizat o tentativă de omor pentru niște sticle de țuică

Cu avizul președintelui asociației, ea încasa banii pe care Direcția de Asistență Socială îi acorda unui număr de 12 vârstnici cu grad de handicap grav. În total, 28.000 de lei lunar. În august, femeia nu a mai predat acea sumă, iar surse din anchetă susțin că banii ar fi fost pierduți la păcănele. La verificările poliției a ieșit la iveală și faptul că individa nici nu era asistentă medicală, așa cum pretindea. Ea nu a putut arăta avizul emis de Ordinul Asistenților Medicali din România, document obligatoriu pentru a profesa.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...