Web Analytics

Numire controversată. Pe final de mandat, Dăncilă a pus-o pe Zoană secretar de stat

de | 15.10.2019 19:06 | Actualitate

Aflată pe finalul mandatului de prim-ministru, Viorica Dăncilă a făcut o numire cel puțin controversată. Printr-o decizie a premierului interimar, Gabriela Zoană, o apropiată a Vioricăi Dăncilă, a fost numită secretar de stat în Ministerul Justiției. În februarie 2018, Zoană i-a luat locul Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European. Gabriela Zoană va fi secretar de stat cel mult o lună, în condițiile în care viitorul Guvern va fi cel mai probabil stabilit după votul din Parlament din 25 octombrie.

Gabriela Zoană a fost eurodeputat PSD în a opta legislatură a Parlamentului European. Ea a candidat și la alegerile europarlamentare din 26 mai, pe locul al 12-lea pe listele PSD, însă nu a fost aleasă pentru un nou mandat.

În iunie 2018, Gabriela Zoană a distribuit pe contul său de Facebook un clip cu zeci de imagini din România comunistă, acompaniate de melodia a trei cântăreți de manele. Gabriela Zoană și-a însoțit postarea cu textul ”Amintirile fac parte din viața mea și a ta! Vă doresc o duminică plină de lumină în suflet!”. Postarea a stârnit zeci de comentarii negative.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii