Web Analytics

Numărul de solicitări a explodat la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș

de | 3.10.2021 12:23 | Actualitate, Politica si Administratie

Misiune dificilă pentru personalul medical de la Ambulanţă Argeș, care se confruntă în ultima perioadă cu o creştere explozivă a solicitărilor.

La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeș numărul solicitărilor a explodat, fiind înregistrate peste 420 în ultimele 24 de ore, iar dintre acestea 70% dintre apeluri sunt pentru cazuri COVID-19.
Din cauza numărului uriaș de solicitări la Ambulanţă, personalul medical este nevoit să le trieze în funcţie de gravitate. Echipajele medicale sunt chemate să meargă la cazuri Covid, dar şi pentru a face recoltări la domiciliu, în urma solicitărilor de testare.
Nu mai sunt paturi libere în secțiile ATI COVID din județul Argeș. „Dispecerat Ambulanța Argeș – 420 de apeluri în 24 de ore. 70% pentru cazuri de COVID-19. Numărul solicitărilor s-a dublat în ultima săptămână. Fiți responsabili ! Protejați-vă cât de mult puteți ! VACCINAȚI-VĂ pentru a nu ajunge la spital și pentru a stopa pandemia!” – a postat pe pagina sa de Facebook, dr.Luminița Paul, directorul SAJ Argeș.
Sursa foto: Facebook/Luminița Paul

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii