Nu vă panicaţi! Exerciţiu de alarmare, la Mioveni

de | 19.04.2017 08:27 | Actualitate

Mioveni3653

Miercuri, 19 aprilie a.c., Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va desfășura în oraşul Mioveni, între orele 10.00 – 15.00, un amplu exercițiu pentru testarea și verificarea unor echipamente din componența sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă – PROCIV 2017.


Semnalul de alarmă este compus din 5 sunete a câte 16 secunde fiecare, însă, totodată vor fi testate şi echipamentele care permit transmiterea mesajelor de avertizare vocală către populaţie. Mesajele tip voce vor fi particularizate cu sintagma “EXERCIŢIU”.
De altfel, exerciţiul pompierilor pentru testarea echipamentelor sistemului de avertizare în situații de protecție civilă va avea loc pe întreg teritoriul judeţului Argeş. Autorităţile le recomandă cetăţenilor să rămână calmi şi să urmărească informările reprezentanților ISU.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: alarmare,arges,,isu,,mioveni,protectia civila

Ultimele articole

ARGEȘ: Accident între două autoturisme, la Buzoiești!
ARGEȘ: Accident între două autoturisme, la Buzoiești!

Un accident rutier între două autoturisme a avut loc în această diminieață în localitatea argeșeană Buzoiești.Posibil două victime, neîncarcerate, conștiente.Pompierii intervin la fața locului cu o autospecială de intervenție, alături de un echipaj al SAJ Argeș....