Web Analytics
scris vineri, 31.12.2021

NU RATAŢI! Cursuri GRATUITE de zbor şi salt cu paraşuta organizate de Aeroclubul Teritorial “Henri Coandă” Pitești

Aeroclubul României îți propune adventura vieții tale! Înscrierile pentru cursurile de zbor și salt cu parașuta se vor desfășura în perioada 10 ianuarie 2022 – 06 februarie 2022.

NU RATAŢI! Cursuri GRATUITE de zbor şi salt cu paraşuta organizate de Aeroclubul Teritorial “Henri Coandă” Pitești

Aeroclubul României oferă o șansă unică tuturor tinerilor cu vârsta între 15 și 23 de ani de a efectua cursuri de zbor și salt gratuite.

CITEŞTE ŞI: Trei înfrângeri pentru echipa de handbal a Mioveniului în turneul de la Râmnicu Vâlcea

”Tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 împliniţi (modulul teoretic al cursului poate fi început la vârsta de 15 ani, iar cel practic în zbor / salt la minim 16 ani împliniţi) şi 23 de ani neîmpliniţi, pot efectua gratuit cursuri pentru disciplinele planorism, paraşutism, şi avion ultrauşor, în limita locurilor disponibile în fiecare Aeroclub Teritorial. Criteriul pentru ocuparea locurilor subvenţionate va fi constituit din notele obţinute la examenul de absolvire al modulului teoretic al cursurilor respective.” Cursurile sunt structurate în două module de pregătire, cel teoretic care va avea loc online în perioada februarie – aprilie şi cel practic (de zbor / salt cu paraşuta) care va începe în luna mai.

Detalii şi informaţii la telefon: 0757.038.693

Distribuie!

0 Comentarii