Web Analytics

„Nu e nimic adevărat. Mănâncă ra…t cei de la Consiliul Concurenţei”

de | 30.08.2018 14:00 | Economie

# Meculescu de la Comesad ia în batjocură investigaţia Consiliului Concurenţei

Așa cum Jurnalul de Argeș a relatat în premieră acum trei săptămâni, pentru prima oară în istoria administrației publice din Pitești, Consiliul Concurenței investighează o licitație din municipiu. Și asta fiindcă există suspiciuni că cinci asfaltatori- General Trust Argeș SRL, Comesad Drumuri SRL, Selca SA, Construct Steel Market SRL și SC Construcţii Drumuri şi Lucrări de Artă SRL- s-ar fi cartelizat, adică au făcut o înțelegere între ei, pentru eliminarea concurenței. Și totul pentru a câștiga lucrări de asfaltare de milioane de euro la o licitație organizată de Administrația Domeniului Public Pitești.
Contactat pe tema investigației celor de la Consiliul Concurenței, Marin Meculescu, manager Comesad Drumuri, ne-a declarat: ”Nu e nimic adevărat. Mănâncă ra…t cei de la Consiliul Concurenței. Am depus deja contestație privind anularea contestației”. Am încercat să luăm legătura și cu alți trei reprezentanți ai firmelor investigate – Cristian Hideg (Selca), Răzvan Pârvu (Construcții Drumuri și Lucrări de Artă) și Cătălin Spătaru (General Trust) – pentru a ne spune un punct de vedere, însă niciunul nu a răspuns la telefon.

Mii de pagini ridicate de Consiliul Concurenței

Surse apropiate anchetei ne-au declarat că oficialii de la Consiliul Concurenței au ridicat mii de pagini de la cele cinci firme și de la ADP Pitești și că acțiunea inopinată a celor din Capitală s-a derulat la Pitești în perioada 30 iulie-3 august.
Unul dintre indiciile majore ce a atras atenția comisiei de evaluare din cadrul licitației a fost faptul că la patru dintre cele cinci loturi licitate era același grup de firme. ”Cei de la Primăria Pitești și ADP suflă și în iaurt acum, după investigațiile făcute de DNA în ultimii ani. De cum au avut suspiciuni legate de licitația pentru cele 9 străzi, au trimis adresă rapid la București ca să se vadă că au intenții bune”, ne-a declarat o sursă din cadrul administrației publice locale.

D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii