Web Analytics

Nu avem simfonie dar avem eveniment on-line: concurs de fotografii „TulipArt Simfonia”!

de | 22.04.2021 17:35 | Actualitate

Ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor nu va fi organizată ca un eveniment cu public, manifestările specifice unui festival de amploare, așa cum era cunoscut în toată țara, nefiind posibile, în contextul pandemiei, a anunțat, în această după amiază, Primăria Pitești.
Totuși, sărbătoarea – simbol a orașului nostru nu va fi trecută cu vederea, iar ediția a 44-a a Simfoniei Lalelelor va fi una a celebrării florilor, municipalitatea marcând momentul prin împodobirea unor zone din oraș cu aranjamente florale. În Piața Primăriei va fi realizată o „grădină a lalelelor”, iar imagini din edițiile anterioare ale Simfoniei vor rula pe ecranul din piață.
Invităm, cu acest prilej, piteștenii să imortalizeze în fotografii aspecte ale Simfoniei Lalelelor din acest an – flori expuse în spațiul public, aranjamente florale realizate în cartiere sau în zona de centru sau chiar instantanee surprinse în parcuri și în zona de promenadă a Piteștiului, în perioada de înflorire a creațiilor expuse de către cei care vor îmbrăca Piața Primăriei și alte zone ale orașului în flori – SC Salpitflor Green, Pitești, și Mibigo Exclusiv Trading, Reșița.
Fotografiile celor care doresc să participe la concursul lansat de către Primăria Pitești vor putea fi încărcate în cadrul evenimentului on-line creat pe pagina de Facebook a instituției, detaliile despre modalitatea de înscriere în concurs, perioada în care acesta se desfășoară și condițiile de participare și de selectare a câștigătorilor fiind prezentate în descrierea acestuia pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii