Web Analytics

Nu a respectat măsura carantinei la adresa din Morărești și a fost amendat

de | 28.06.2021 16:27 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 22 de acţiuni punctuale (dintre care 19 organizate independent de către poliţişti, două organizate cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 618 persoane, precum și 97 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost verificate 113 societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și Argeș. Polițișt trimis în judecată pentru abuz în serviciu

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.500 de lei, după cum urmează:

-16 sancţiuni, în valoare de 1.500 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-două sancțiuni, în valoare totală de 2.000 de lei, unor operatori economici care nu au respectat programul de lucru;

-o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat, pe raza municipiului Pitești, un bărbat de 56 de ani, din Morărești, care nu a respectat măsura carantinei, la adresa declarată. Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii