Noutăţile din loturile FC Argeş şi CS Mioveni pentru returul campionatului

de | 24.01.2019 13:00 | Sport

FC Argeş a început săptămâna trecută pregătirea pentru returul campionatului. La primul antrenament al echipei alb-violete a fost prezent şi mijlocaşul Eduard Florescu care a fost împrumutat de FC Botoşani la Piteşti. De asemenea, în această perioadă de pregătire s-au alăturat echipei juniorii Teodorescu, Niţu, Vochin, Oprescu şi Udrea, care s-au mai pregătit cu echipa mare, dar nu au apucat să debuteze. În acest retur de campionat, FC Argeş va avea un nou preparator fizic după ce Dan Didiţă a ales să plece la Universitatea Cluj. De pregătirea fizică a echipei din Trivale se va ocupa Dan Vasilică care în 2017 a lucrat şi cu Flavius Stoican, în Liga I, la Pandurii Târgu Jiu. De asemenea, și CS Mioveni a adus noi jucători. Este vorba despre Șerban, Ristea, Boboc și Beța.

Florescu: „Aici am făcut primii paşi în fotbal, aici am început”

Mijlocaşul Eduard Florescu nu regretă că a ales să vină la FC Argeş. Fotbalistul îşi doreşte să se impună la gruparea din Trivale şi să devină un om de bază în acest retur de campionat. Nou-venitul a explicat de ce s-a întors la echipa unde a învăţat ABC-ul fotbalului. Florescu promite să dea totul pe teren în acest retur de campionat: „Am ales FC Argeş pentru că este un club mare. Aici am făcut primii paşi în fotbal, aici am început. Vreau să terminăm cât mai sus în clasament cu echipa. Îmi doresc să joc cât mai mult şi să ajut cât mai mult echipa la care am acceptat să vin cu mare plăcere. Mă voi antrena foarte bine şi voi da totul pe teren”.

Vasilică: „Sunt optimist şi am convingerea că voi reuşi să ajut această echipă”

Emil Săndoi este sigur că noul preparator fizic de la FC Argeș va face o treabă foarte bună la Piteşti: „Este un preparator care are o experienţă destul de mare, chiar dacă este destul de tânăr. Este preocupat total de meseria pe care o face. A fost preparator fizic şi în Liga I, dar şi în Liga a II-a. Colaborează foarte bine cu jucătorii. Sunt convins că împreună vom reuşi să pregătim şi să capacităm echipa pentru a obţine rezultate cât mai bune”. Iată ce ne-a declarat Dan Vasilică, noul preparator fizic al echipei din Trivale: „Vreau să-i mulţumesc lui Emil Săndoi pentru că a dorit să fac parte din staff-ul său. Sunt onorat că am venit la acest club de mare tradiţie. Sunt optimist şi am convingerea că voi reuşi să ajut această echipă să-şi îndeplinească obiectivele. Doar pentru acest lucru am venit la Piteşti! Împreună cu băieţii şi cu staff-ul, îmi doresc să avem rezultate foarte bune şi să facem performanţă”.
În privinţa plecărilor, trebuie menţionat mijlocaşul Sorin Tăbăcariu, jucător care s-a despărţit în această iarnă de FC Argeş.

Şerban, Ristea, Boboc şi Beţa, în lotul Mioveniului

Marian Şerban şi Antonio Ristea sunt juniorii care au venit încă din prima zi a pregătirii de iarnă la CS Mioveni. Şerban are 18 ani, joacă mijlocaş central şi este de la U Craiova, în timp ce Ristea are 17 ani, este fundaş central, s-a format la Petrolul, dar a evoluat în tur în Germania. Au mai venit însă la pregătire şi două nume importante pentru acest nivel. Robert Boboc s-a alăturat lotului, el refuzând în ultimul moment o ofertă a celor de la UTA, acolo unde era dorit insistent de Ionuţ Popa. Mijlocaşul central la închidere s-a consacrat de altfel la CS Mioveni, el fiind un jucător adus cu un lot mai mare de la Şcoala Dani Coman. Boboc a evoluat constant sub comanda antrenorilor Claudiu Niculescu şi Alexandru Pelici, după care a ales să plece la FC Hermannstadt, tot sub comanda lui Pelici, cei doi promovând de altfel în Liga 1. Fotbalistul piteştean s-a dus apoi la Astra Giurgiu, chemat de Dani Coman, însă nu a putut să se impună la mijlocul echipei de Liga 1, iar acum este dispus să o ia din nou de la Liga 2 pentru a a ajunge din nou la forma care l-a recomandat în primul eşalon. Ultimul jucător venit la antrenamente este Dan Beţa, fotbalist din Reşiţa care are 27 de ani, joacă fundaş dreapta şi care a mai evoluat pentru Şcolar Reşiţa, Sportul Studenţesc, Petrolul Ploieşti şi Juventus Bucureşti (cu ultimele trei în Liga 1) şi care a mai fost antrenat de Daniel Opriţa, dar căruia i-a şi fost adversar în ultima parte a carierei fostului stelist sau dinamovist. Celor patru li se alătură şi cei doi juniori promovaţi în această iarnă de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului din Mioveni. Este vorba de Alin Călin – atacant (născut 2001) şi Alexandru Isfan, mijlocaş (născut 2000), care în tur a fost împrumutat la Unirea Bascov, în Liga 3. Printre juniorii care se mai află în pregătire cu echipa se numără şi Alexandru Mierlea, Bogdan Arsenică, Ovidiu Comănescu, Iulian Tărîţă, jucători care de altfel s-au aflat în lotul lărgit al echipei şi în tur, fiind de mai multe ori rezerve.

 

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii